tiistai 1. huhtikuuta 2014

12# Postiylläri :3

Hellou! Tänään on ollut ihan huikea päivä, ainakin mun osalta! :) Vaikka äsken täällä satoi lunta, huhtikuussa :D

Aurinko on silti paistanut, ja kun tulin koulusta kotiin niin keittiönpöydällä lepäili päivän piristys: ihanat, värikkäät lapavaljaat kummallekin neitille! :) Tytsyjen vanhat h-valjaat oli jo aika pienet, ja itse suosin näitä lapavaljaita, heti helpottui valjaiden laitto (jota eteenkin JP vihaa)! Ja väritkin ovat tosi iloiset :) Kiitos MaiSu hurjan paljon näistä valjaista! ;)


 JP'n valjaat 

Nupun valjaat

Tiettyhän mun oli pakko heti kokeilla näitä neideille, joten syöksyin pupujen huoneeseen ja aloin heti säätämään näiden kanssa :D Ensin laitoin valjaat Nupulle koska tiesin että sille saa valjaat helpommin päälle, kun se ei pelkää jos koskee vatsan alle. No Nuppuhan oli ihan vanha konkari ja valjaat sujahti päälle varsin mallikkaasti. JP'n kanssa sen sijaan tuli pikku mutka matkaan, koska tytsy ei olisi millään halunnut että mahan ali menee joku hihna! Niitä se jostain syystä kammoaa. Sitten vähän siinä kuluttelin sen energioita ja kun tyttö alkoi väsymään, laitoin hitaasti rapsutellen valjaat päälle. Ja tadaa, molemmat olivat puettu superihaniin valjaisiin.



Huomatkaa muuten yllä olevissa kuvissa toi häkin pohjamatto, joka on ihan täynnä karvoja! Toissapäivänä sen putsasin, mutta eteenkin JP'llä on irtokarvaa varmaan kolmen kanin puolesta! :D 

Ja joo, tänään on siis aprillipäivä. Oottekos te tehneet aprillipiloja, vai onko teitä käsketty syödä silliä ja juoda kuravettä? ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti