keskiviikko 15. tammikuuta 2014

9# Kuvia ja kyselyn tuloksia!

Moips! Nyt kun on koulu alkanut niin ei oo vain ollut aikaa postailla. Kuusi tuntia koulua, sitten pitäis vielä olla pupujen kanssa, käyttää koira lenkillä, tehdä läksyt, lukea mahdollisiin kokeisiin, ja tietty sitten olla kavereiden tai perheen kanssa, tai sitten harrastuksissa. Eli aikaa ei vain yksinkertaisesti jää bloggaamiseen. No, nyt sitten vihdoin kerkesin postailemaan koska mulla on oksennustauti. Nyt on jo vähän parempi olo ja pystyn jo vähän kävelemään ja syömään. Ihan oikeasti, mun siskolla oli viime viikolla sama tauti, ja nyt se on sitten mulla, veljellä ja vanhemmilla. Kaikilla neljällä samaan aikaan. Että näin meillä siis.

Mutta nyt siis pupujen kuulumisiin :). Tai, eihän niille nyt mitään ihmeempiä kuulu :D Yks päivä kuvailin niitä taas, ja sain JP'stäkin kuvia! Se neiti kun ei tykkää olla linssin edessä, ei sitten alkuunkaan... Sain pari "hyvää" kuvaa, joissa pupsi on ihan nätisti mutta kuvaaja tietty silloin heilui ja sääti omiaan, niin tietty tuli huonolaatuisia... Mutta tässäpäs nämä:
Nuppu tietty osasi olla nätisti, ja mun mielestä tuli tosi hyvä kuva Nupusta! Ja kyllähän nuo JP'n kuvat on kans ihan hyviä, mun takia ne on vähän huonolaatusia, jonka takia en niitä suurentanu.. :) 


Ja joo, nyt on siis kysely loppunut (ja uusi alkanut, vastatkaas siihen!!), ja viime kysymyshän oli että Mitä toivotte blogiin. Kyselyn voitti Pupujen tilat tarkemmin esitettynä joka sai 87% äänistä. Elikkäs se on sitten joskus tässä tulossa, en kyllä tiedä vielä milloin, sitten kun on hyvä aika se kuvata :). Teen varmaan kuvina, ja joskus myöhemmin, jos intoa riittää, niin videona ;). Tässä vielä muut kyselyn ehdotukset:
Mitä, milloin, ja kuinka usein pupumme syövät? 62%
        Kanien päivä kuvina 37%Kanien päivä videona 37%Kanien kuulumisia 12%

Noita muitakin varmasti tulee jossain vaiheessa, ja tietty kommentteihin voi heittää vielä muitakin ideoita! :) Ja nyt kaikki vastailemaan tuohon uuteen kyselyyn, eli Mitä seuraavaan kuukauden erikoiseen? ;)

3 kommenttia:

 1. Onko nupun kaikki kynnet mustia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaikki kynnet on mustia kummallakin neitillä. :)

   Poista
 2. Pupujen tiloista on aina mukava katsella kuvia ja juttuja ☺

  VastaaPoista