torstai 2. tammikuuta 2014

7# Kuukauden Erikoinen


Hejssan! Nyt ensin hyvää uutta vuotta kaikille! Uuden vuoden kunniaksi aloitankin "Kuukauden erikoinen" -postauksen, joka ilmestyy aina joka kuukauden alussa. Tällaiseen en ole kenenkään muun blogissa törmännyt, eli kertokaas rohkeasti (muistakaa asiallisuus!!) kommentilla että mitä mieltä tämmöisestä olette! :)

Nyt sitten Kuukauden Erikoiseen. Esittelenkin teille 50snt maksavan aktivointipallon! Olettekos ennen kuulleet semmoisesta? ;)

Tähän tarvitset vain ja ainoastaan salibandypallon ja pupun nameja. Jos teiltä ei säbäpalloa kotoa löydy, niin niitä myydään Prismoissa ym. isommissa kaupoissa, ja sitten urheiluliikkeissä. Hintaa pallolla on 0,50-1,50€, mulla on käytössä noita halvimpia. 

Tee näin: Laitat vain pallon rei'istä nameja sisälle, ja aktivointipallo on valmis! Laita ensin nameja, jotka tulevat helposti pallon rei'istä ulos. Kun pupu tajuaa idean, niin voit alkaa suurentaa namien kokoa, joka tietää enemmän haastetta! ;)


Meillä kumpikin neiti on tajunnut pallon idean, ja molemmat tykkää siitä ihan hirveästi! Ja tämähän kelpaa aktivointipallosta aivan täydellisesti! 

Mitä mieltä olette Kuukauden Erikoisesta? Entä mitä toivotte seuraavan kuun erikoiseen? :)

4 kommenttia: