Asuintilat

"Vanha Vessa"
Pupujen häkki on normaali teollisuushäkki, joka sijaitsee ns. "vanhassa vessassa", joka on ollut pois käytöstä jo jonkin aikaa. Se oli talon paras paikka pupuille ja on paljon hyötyä viileistä lattialaatoista sekä seinäkaakeleista kuumilla kesäkeleillä! Vanha vessa on aika iso, ja puput saavat olla siellä vapaana 24/7.

Lisätila
Pupuille on päiväsaikaan myös lisätila, joka jatkuu talomme aulaan. JP ei niinkään välitä lisätilasta, elikkä se on lähes tulkoon pelkästään Nupun käytössä. Lisätila avataan aamulla aamuruuan yhteydessä ja suljetaan illalla ennen nukkumaan menoa. Suunnitteilla on lisätilan suurentaminen, mutta ensin JP'nkin pitäisi osata käyttää lisätilaa hyödykseen. 

Parveke
Pääkopassa muhii myös, että ensi kesäksi saataisiin meidän parveke käyttöön pupuille! Toki ne pääsee myös pihalle mutta puput asustavat talomme yläkerrassa (ja alakerrassa on koira joka ei saa tulla ylös), elikkä puput pitäisi kantaa jossain kantolaatikossa ulos. Eli parveke olisi ensi kesästä pupujen käytössä, tietty vain valvovan silmän alla.

KUVIA ON TULOSSA AJAN KANSSA! MALTTIA;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti