maanantai 30. joulukuuta 2013

6# Valeraskaus!

Mooi! Ekaks sanon tässä alussa että kiitos jo meilkein 200 katsomiskerrasta ja onhan niitä seuraajiakin muutama :3. Eli suurkiitokset kaikille teille, jatkakaas samaan malliin! :)

Sitten itse päivän aiheeseen. Eli aamulla lähdin tallille niin aikaisin, että äiti antoi sitten aamuruuan pupuille. No, kun äippä tuli hakemaan talleilta niin se oli sanonut, että Nuppu oli käyttäytynyt jotenkin oudosti... Ei ollut kuullema suostunut aluksi syömään eikä tullut tuuppimaan jalkoja, kuten se yleensä tulee. Ajattelin että katsotaas sitten kotona tilannetta tarkemmin.

Kun pääsin kotiin, niin menin heti yläkertaan katsomaan tilannetta. Nuppu makasi kulmavessassa, kaikki papanat oli heivattu siitä ulos, eli häkissä oli hirveä sotku! Papanoiden tilalla oli pahvisuikaleita ja paljon karvoja. Huomasin heti, että jaahas, sillä taitaa olla valeraskaus.Googlasin heti kanin valeraskaudesta sillä en ole asiaan koommin perehtynyt. Siellä luki, että ensimmäinen kerta ei ole vaarallinen, ja kuvaukset osuivat tosi hyvin Nupun outoon käytökseen. Onko jollakin enemmän tietoa tästä? Se kestää kuullema jopa kuukauden, tavallaan on tosi kiinnostavaa nähdä miten pupu tekee pesää "poikasilleen", mutta harmittaa kun Nuppu on niin etäinen... Yritin rapsuttaa sitä niin se sätkähti ja loikki pois. Pitäisikö mun käsitellä sitä paljon vai "antaa olla"? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti