lauantai 28. joulukuuta 2013

5# Vähän kaikkea..

Heips! Tää on aika pikainen postaus koska lähden ihan just ratsastamaan :). Mulla on tallipäivät nyt uuteen vuoteen saakka, eli en tiedä miten usein kerkeän postaamaan. Mutta nyt siis pieniä kuulumisia :).

Tuonne yläpalkkiin on nyt ilmestynyt uusi kohta, asuintilat. Sieltä siis voitte kurkkia, että missä olosuhteissa puppelot elää ;) Sitten tuonne oikealle sivupalkkiin on ilmestynyt kysely, jos ette ole vielä vastaneet niin käypääkäs vastaamassa, ei tarvitse kuin pari klikkausta! :)

Ollaan nyt harkittu toden teolla tuota lisäosan suurentamista. Kun vain JP kiinnostuisi edes nykyisestä lisäosasta, niin sitten voitaisiin laajentaa sitä! Tälläkin hetkellä Nuppu on tuossa lisäosassa, se onkin hyvällä paikalla kun mun huoneesta näkee sinne joka ikisen liikkeen :D. Ja JP höllii häkissä. Miten sen saisi kiinnostumaan lisäosasta? Kyllä se varmaan tulisi jos sitä kiinnostaisi... Mutta kun ei kiinnosta. JP on sillä lailla tosi haastava pupu kun sille pitää itse keksiä tekemistä, muuten se nukkuu koko päivän häkissä. Nuppu taasen keksii itse itselleen virikkeitä. Toissapäivänä se meinasi karata lisäosasta, mutta onneksi näin sen ja kerkesin estämään karkausreissun :D

Mutta todellakin, jos teillä on ideoita miten JP'n saisi tuonne lisäosaan niin ehdottakaa! Siellä on kyllä virikkeitä, ehkä jopa enemmän kuin pupujen huoneessa, ollaan yritetty neitin lempi herkuilla houkutella mutta ei sekään tehonnut. Jos pupun nostaa sinne niin se lähtee vain pois. Help meee!! Mäkin haluaisin, että lisäosaa laajennettaisiin, mutta vanhemmat sanoo että ensin pitää JP'nkin kiinnostua tuosta pienemmästä versiosta. 

Ja vielä loppukevennys-kuva:


Hahahah repeen aina tolle kuvalle xD Ois tullu kollaasia mutta kaikki kuvat ei näköjään tullukkaa koneelle... Mutta tommonen löyty ja täysin normaali pupuhan se siinä :D. Sori kun mulla ei oo nyt ollu JP'stä kuvia, ei sitä kiinnosta edes olla linssin edessä... :/ Mitenköhän siihen sais virtaa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti