tiistai 24. joulukuuta 2013

#2 Joulu on taas..!

Mooii! :) Nyt olis sitten jouluaatto ja lahjat on avattu! Mun paketeista löytyi tosi ihania lahjoja -niin pehmeitä ja kovia. Kaikki on tosi hyödyllisiä ja varmasti tulee jokainen paketti käyttöön! Nyt en ala teille listaa rustailemaan vaan kerron teille yhden lahjan, joka vaikuttaa tänne pupublogin puolelle vähän enemmän. Nimittäin yhdestä paketista löytyi mulle ja siskolle uusi kamera, Olympus Stylus SP-820UZ! Vaikka onkin pienempi kuin edellinen niin pakko sanoa että on paljon parempi! Saa videoita, kaikenlaisia -jopa vähän hassujakin kuvia (esim. kalansilmä ja ns. peilaus, joka todettiin yhdeksi hauskimmista :D). 

Kyllähän ne puputkin muutaman lahjan sai :). Tosin vain kolme, mutta tässäpäs ne:

Punainen ruokakuppi

Best Friend Menu -pellettejä

Best Friend Festival -lisäsiemenseos


Sitten vielä pupuloista kuvia. Ulkoasu on mietinnän alla ja varmaan huomenna alan sitä värkkäämään. Olen jo sivuja yms tehnyt, banneri ja sivupalkin kuvat vielä puuttuu. 

Nää pupujen kuvat ei oo mitään ihmeellisempiä, kävin uudella kameralla kuvaamassa kun neitit vain möllötti tuolla, eli ei mitään kovin taiteellisia kuvia :D. Mutta koittakaas kestää, niitäkin kyllä tulee! ;)
^Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu vanhalla kameralla. Alla olevat on sitten uudella kameralla. Minun silmään näkyy suuri ero!

4 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja! Onko tuo Best Friend Festival -lisäsiemenseos maistunut hyvin teidän kaneille? :)

  VastaaPoista
 2. Munkin kani söi noita menu pellettejä mutta vaihettiin parempaan kun rasvaa oli aika paljon.Nykyisin syö cuni complete pellettejä joita ostetaan faunattaresta.Suosittelen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitti vinkistä, taidetaan koittaa noita Cuni Completeja! :)

   Poista