keskiviikko 25. joulukuuta 2013

3# Pupujen lempi lelut TOP 3

Hellou! Nyt vähän tämmöistä erikoisempaa, nimittäin ajattelin kertoa, mistä leluista meidän puput tykkää. Tässä nyt ei ole nameja, ajattelin kertoa niistä sitten omassa postauksessa joskus myöhemmn... Mutta tässä siis tulee lelut TOP 3:

Kolmantena:
Tämmöinen Faunattaresta ostettu lelu, jossa on kookoksen kuoria, puupalikoita ja jotain tommosia olkijuttuja. Aluksi ei kelvannut pupuille mutta on ollut pari kuukautta tuolla kaapin pohjalla ja nyt laitoin takaisin häkkiin ja kuten esim. sinisestä kuutiosta huomaa niin on ollut kovassa käytössä! :)

Toisena:
Perus käsipyyhe, jonka olen solminut. Puput tykkää heitellä ja ei tarvitse ottaa yöksi pois koska ei kuulu ääntä vaikka ne tuon kanssa riehuisi. Tämä on pupuille aika uusi tuttavuus, mutta hauska on seurata kun ne sitä heittelevät ja miettivät että mitä tällä kuuluisi tehdä. :)

Ensimmäisenä:


Nuo yllä olevat kapistukset ovat meidän pupsien lemppareita! Elikkäs pahvilaatikoita, joihin puput tekee itse omia oviaukkoja ja repivät laatikon lattiaa. Sitten munakennot, Nuppu tykkää eteenkin pureskella noita munakennon "päitä". Sitten tietty pahvirullat, meiltä äiti saa töistä tuollaisia kovempia rullia ja on tosi kestäviä ja kuluttaa samalla pupujen hampaita. Yöksi tosin otetaan pahvilaatikko ja paperirullat pois koska niistä tulee niin kovaa meteliä.


Mitäs piditte? :) Uskon että monen pupun TOP 3 listalta löytyy nuo pahviset tavarat! Mutta tämmöistä tänään, ja ulkoasu on valmistumassa hyvään malliin, enää banneri ja pientä hienosäätöä  niin sitten on valmista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti