maanantai 16. joulukuuta 2013

#1

Moi! Ihan ekana sanon, että tosi kiva kun päädyit tänne uuteen blogiin :)! Blogi siis kertoo minun, 13-vuotiaan tytön kahdesta kääpioluppisnartusta. Reilu vuoden ikäisten siskosten nimet ovat Nuppu ja JP. Tiedän, JP on vähän poikamainen nimi mutta tyttöjä ovat molemmat :).
 
Kirjoittelen siis blogiin niin usein kuin vain arjestani kerkeän. Nyt heitänkin heti haasteen kehiin, nimittäin haastan sinut kommentoimaan tuonne alas kommenttilootaan että minkäslaisia postauksia haluat! ;) Sillä ei, en ole ajatusten lukija, vain olisi kiva kuulla jo näin alkuun että minkäslaisista postauksista tykkäätte -tietty meidän neiteihin liittyen.
 
Saman katon alla meidän kolmen lisäksi asuukin äiti, isä, sisko ja veli, sekä myös 6v jackrusselnarttu Tiitu. Tiitunkin kuulumisia saatan joskus kertoa mutta koira siis asuu alakerrassa ja puput ovat vallanneet yläkerran. Tiitu ja puput eivät siis ole yhtään tekemisissä toistensa kanssa, tulisi ruumiita jos ne laitettaisiin samaan huoneeseen :D. Mutta Tiitulla on ollut pienestä pitäen sääntönä että yläkertaan ei mennä ja ei ole kertaakaan sääntöä rikkonut vaikka reilu vuosi sitten kummia, pitkäkorvaisia asukkaita tänne muuttikin.
 
Nyt riittää lörpöttelyt ja vielä loppuun näytän tietty kuvat pupuista, niin tiedätte edes vähän että kenestä puhun. Kurkkaas tuonne oikealle puolelle, kuvia klikkaamalla pääset tutustumaan vielä enemmän näihin hienohelmoihin ;) ->
 
 
JP <3

Nuppu <3
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti