maanantai 17. maaliskuuta 2014

11#

Heippa! Nyt tulee pieni pikapostaus, koska tänään ei oikein oo aikaa postailla. 

Isompi lisätila, josta taisin jo mainita (?) on hyvällä mallilla! Eilen käytiin ostamassa Biltemasta semmoista kompostikehikkoa. Tehtiin koko höskä jo valmiiksi, vielä siellä ei ole paljoa mitään mutta käydään varmaan tässä joku päivä vähän shoppailemassa pupuille uusia kamoja :D Kuvia lisätilasta (tai ehkä jopa pupujen tilat-videota...) on tulossa tässä lähiaikoina kun vain saadaan vielä vähän lisää majoja, tunneleita ja tasoja sinne lisätilaankin! ;)

Päästin jo neitit tutustumaan uuteen lisätilaan, ja Nuppu heti meni ja haisteli joka nurkan läpi. JP on vähän ujompi tyttö - se uskalti vain puoliväliin. Mutta uskon että sekin uskaltaa tässä lähiaikoina, Nuppu on jo yrittänyt saada siskoa mukaan leikkimään mutta eipä oo JP oikein vielä innostunut :D Nuppuhan veti jo kunnon rallia ja heitteli iloloikkia, ja sitten se väsähti mun syliin. Olispa mulla ollut kamera käden ulottuvilla, neiti kun näytti niin suloiselta! :3 


"Omg ei toi aita ollu ennen noin kaukana!"

"Miksei tää korva pysy alhaalla?!" 

Tänään ei ollut mitään erikoisempaa eikä oikein mitään kuviakaan, jos ei tule muutoksia matkaan niin ensi postauksessa tulee aika paljon kuvia :D Mutta katsotaan nyt.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti